Despre ce scriu

Veţi găsi pe acest blog articole grupate în următoarele categorii:

Eu şi copiii mei cuprinde întâmplări cu şi despre copiii mei, situaţii dificile, pe care le-am rezolvat, sau nu,  obiecte sau locuri care ne-au impresionat sau ajutat, dar şi clipe frumoase pe care nu vreau să le uit. Încerc să îmi cresc copiii acordându-le respectul cuvenit și învățând de la ei. Am observat că scriind despre asta conștientizez mai bine unele lucruri, fapt ce mă ajută în relația cu ei.

Întâmplări din școală. În spatele cortinei cuprinde partea mai puțin frumoasă, trăită sau observată de mine în perioada în care am lucrat în învățământ.  Aleg să scriu despre asta pentru că am nevoie, deoarece multe au rămas neîncheiate. Pentru a contrabalansa greutatea realității crude ce va fi prezentată în unele articole, îmi propun să incerc să descopăr si ce e sau ce s-ar putea face bun în legătură cu fiecare subiect abordat aici.

 Viața fără sare cuprinde reţete culinare, dar şi o serie de sfaturi despre cum să facem mâncarea mai gustoasă, chiar şi fără sare. Ele vin din propria mea experienţă şi sunt prezentate prin prisma modului în care am abordat eu aceast capitol din viaţa mea. Scriu despre asta pentru că, atunci când soţului meu i-a fost impus un regim hiposodat, mi-aş fi dorit  să găsesc undeva toate aceste informații.

Filosofie la un pahar de vin e, de fapt, categoria diverse, dar am zis să nu o numesc astfel. Este , încă,  un sertar neordonat și,  uneori, neînțeles.

Tot ce scriu pe acest blog reprezintă doar  părerea mea, bazată pe experiența mea, dintr-un anumit moment al vieții mele.

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close