Despre calendare

Ce este un Calendar Eveniment?

Calendarul Eveniment este un calendar ce numără zilele rămase până la un eveniment. Poate fi confecţionat din fetru, hârtie, sau material textil.

Cuprinde, pentru fiecare zi  în parte,  mesaje frumoase,  propuneri de activităţi – în special pentru copii-  sau câte un mic cadou.

În varianta cu mesaje/ activităţi, calendarele au mici buzunare numerotate, ce adăpostesc cartonaşele cu mesaje, iar în varianta cu cadouri, fiecare obiect este ambalat într-un săculeţ textil numerotat.

Pentru cunoscători, el se aseamănă mult cu calendarul Advent, specific Crăciunului. Eu mi-am dorit să avem astfel de moemente speciale şi cu alte ocazii.

Cum funcţionează?

Calendarul vine cu instrucţiuni de folosire, în care se specifică faptul că fiecare buzunar/săculeţ, se deschide doar în ziua alocată lui. Suspansul e mare, supriza e plăcută.

Pentru cine?

Pentru oricine: copii, mai mici sau mai mari, viitoare sau proaspete mămici, femei sau bărbaţi care aşteptă cu nerăbdare (sau nu) propria aniversare, sau orice alt eveniment important.

Pentru ce tip de eveniment:

Pentru orice eveniment până la care mai sunt minim 7 şi maxim 31 de zile: zile de naştere, sărbători (Craciun, Anul Nou, Paşte), concediu, vacanţă, aniversarea căsătoriei, recuperarea după o intervenţie chirurgicală, începerea grădiniţei, revenirea părinţilor din concediu, sau acomodarea la o schimbare, în cazul copiilor mici etc.

Am scris aici despre cum s-a născut această idee.

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close