Termeni şi condiţii

Livrare

Calendarele Eveniment Simple sunt expediate în maxim 3 zile de la confirmarea comenzii, în timp ce Calendarele Eveniment parţial personalizate copii şi adulţi, sau Calendarele Eveniment personalizate, sunt expediate în 3 – 15 zile de la confirmarea comenzii. Termenul de execuţie variază în funcţie de complexitatea produsului, dar şi de numărul comenzilor.

Comenzile sunt onorate în ordinea primirii, dar ne puteţi contacta şi în caz de urgenţă şi încercăm să găsim o soluţie.

Produsele sunt expediate, la alegere, prin Poşta Română ( cost transport – 10 lei) sau Curier (cost transport – 25 de lei)

Pentru comenzile mai mari de 300 de lei, transportul este gratuit.

În cazul Calendarelor parţial personalizate, sau personalizate se achită un avans de 50%. Datorită personalizării produselor, în cazul în care se renunţă la comandă, avansul nu se returnează.

Returnarea produselor

Calendarele Eveniment Simple pot fi returnate, indiferent de motiv, în 10 zile de la livrare, cu menţiunea că taxele de transport sunt suportate de cumpărător, iar banii sunt returnaţi doar după verificarea integrităţii produsului.

În principiu, Calendarele Eveniment parţial personalizate şi Calendarele Eveniment personalizate nu pot fi returnate.

În cazuri excepţionale, ne puteţi contacta şi putem încerca să ajungem, de comun acord, la o modalitate prin care să vă returnăm o sumă parţială.

Calendarele Eveniment sunt produse hand-made. Eventualele imperfecţiuni nu se consideră defecte.

Comercializarea altor produse:

Produsele ce pot fi incluse în Calendarele Eveniment pot fi dintre cele mai diverse şi, în principiu, suntem deschişi către aproape orice variantă.

Nu pot fi incluse în Calendarele Eveniment:

 • băuturi alcoolice;
 • alimente perisabile, care necesită condiţii speciale de depozitare sau care nu se pretează la un transport normal cu Poşta Română sau firmele de curierat; exemple: prăjituri, îngheţată, fructe’
 • Alte produse ale căror caracteristici necesită condiţii speciale de transport; exemplu: flori;
 • Ţigări sau alte produse din tutun;
 • Orice fel de produse considerate periculoase;
 • Orice fel de produse alimentare pentru copii;

Pentru  produsele cumpărate din alte magazine, cu scopul de a fi incluse in Calendarele personalizate, veţi primi pe e-mail copie a bonului fiscal.

Produsele alimentare (ex- ciocolată), vor fi cumpărate cu maxim 24 de ore înainte de expedierea coletului către cumpărător.

Alte aspecte:

Produsele prezentate pe acest site sunt comercializate de  Petrică Mariana-Evelina.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi nu generează niciun fel de obligaţie contractuală.

Orice produs cumpărat va fi însoţit de factură fiscală – transmisă prin e-mail, sau în original, în colet –  şi, în cazul produselor achiziţionate din alte magazine, de bon fiscal (în original, sau copie transmisă prin e-mail).

Magazinul nu îşi asumă responsabilitatea pentru:

 • Întârzierile de livrare, survenite după expedierea produselor. Aceastea se află, exclusiv, în responsabilitatea firmei care asigură transportul.
 • Deteriorarea produsului în timpul transportului. Aceasta se află, exclusiv, în responsabilitatea firmei care asigură transportul.
 • Enunţurile ambigue, sau greşelile de exprimare/ scriere.
 • Nepotrivirea între scopul pentru care a fost cumpărat un produs şi funcţionalitatea lui.
 • Datele cu caracter personalDatele personale, furnizate de cumpărător (nume, adresă, e-mail, telefon, sau alte informaţii, utile în personalizarea cadoului) vor fi folosite strict în scopul în care au fost transmise: furnizarea unor informaţii solicitate de acesta; consiliere în personalizarea cadoului; personalizarea cadoului şi experdierea produselor.Nu vom transmite datele personale unei terţe persoane, altfel decât în scopul în care au fost transmise (ex- expedierea produselor).În orice moment aveţi drept de acces, rectificare, ştergere, portare sau restricţionare a prelucrării datelor cu caracter personal.Dacă doriţi să fiţi la curent cu privire la eventualele promoţii şi/sau apraţia unor produse noi, vă rugăm să daţi like paginii de Facebook, sau să vă abonaţi la newsletterul blogului.

Acest Regulament poate fi modificat în orice moment, fără a fi nevoie de o înştiinţare prealabilă.

Cumpărătorul are obligaţia de a citi acest regulament şi, prin plasarea unei comenzi, se consideră că a acceptat Termenii şi Condiţiile prezentate aici.

 

 

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close